Folkart'a mükemmellik ödülü

İzmir'de gerçekleştirdiği inşaat projeleri ile dikkat çeken Folkart'a, 'Ege Bölgesi Mükemmellik Büyük Ödülü' verildi.

Folkart'a mükemmellik ödülü
Folkart'a mükemmellik ödülü Yönetici
Bu içerik 2133 kez okundu.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi tarafından bu yıl 18'incisi düzenlenen, ekonomiye yön veren şirketleri ve liderleri buluşturan 'Mükemmelliği Arayış Sempozyumu' 24-26 Mayıs tarihlerinde İzmir Hilton Oteli'nde gerçekleştirildi. Türkiye Kalite Derneği İzmir Şubesi'nin bu yıl 'Değişim 4.0' ana başlığı altında düzenlediği sempozyum kapsamında 'Yerel Kalite 2017 Ödülleri' verildi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen törende, özel sektörde 'Ege Bölgesi Mükemmellik Büyük Ödülü'nü Folkart Yapı A.Ş. kazandı.

Folkart Genel Müdürü Metin Sancak, Folkart olarak müşterilerine en iyiyi, en güzeli, en kaliteliyi ve mükemmeli sunmak için çalıştıklarını belirtti. Bu hedeflere ulaşabilmek amacıyla 2013 yılında dünya genelinde seçkin şirketlerin 20 yılı aşkın süredir baz aldığı bir mükemmellik modeli olan EFQM'i rehber edindiklerini anlatan Sancak, "Bir inşaat firması olarak mükemmellik yolunda ilerlemeye karar verdik. Hedefimiz mükemmellik oldu. Uzman kadromuz ve teknik altyapımız ile emin adımlarla hedeflerimize ilerliyoruz" dedi.

"YOL HARİTAMIZ EFQM"

Dünya genelinde seçkin şirketlerin 20 yılı aşkın süredir baz aldığı, mükemmellik modeli EFQM'i rehber edindiklerini belirten Sancak, "Folkart olarak, bu yolculukta 2015 yılında, yaptığımız çalışmalarla '3 Yıldız Yetkinlik Ödülü'nü almaya hak kazanmıştık. Geçtiğimiz yıl ise İstanbul'da gerçekleştirilen ödül töreninde 4. yıldızı alarak 'Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü'nü almıştık. Bu yıl da 'Ege Bölgesi Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandık" diye konuştu.

HEDEF 5. YILDIZ

Sancak, uzun soluklu bir yolculuk olan EFQM'de bundan sonraki hedeflerinin 'Türkiye Mükemmellik Ödülü' olduğunu açıkladı. Sancak, "EFQM standartlarında başarıyı temsil eden 5. yıldızımızı da almak istiyoruz. Ardından da EFQM tarafından verilen 'Avrupa Mükemmellik Ödülü'ne ulaşmayı arzuluyoruz. Hedefimize adım adım ilerliyoruz. Folkart ailesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu ödülü almamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank 0.69 konut kredisi nasıl hesaplanır?
Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank 0.69 konut kredisi nasıl hesaplanır?
0,89 ve 0,99 Faizli Konut Kredisine Kimler Başvurabilir? 2022 3 Yeni Konut Paketi Nedir?
0,89 ve 0,99 Faizli Konut Kredisine Kimler Başvurabilir? 2022 3 Yeni Konut Paketi Nedir?