Artstone Yeni Herıtage Serisi İle Tarihi Motifleri Yüzeylere İşliyor

Heritage Serisi ile Artstone Yüzyıllar Öncesinin Tuğla Ürünlerini, Tarihi Motiflerle, Logo ve Damgalarla, Rakamsal Kabartmalarla Bugüne Uyarlıyor

Artstone Yeni Herıtage Serisi İle Tarihi Motifleri Yüzeylere İşliyor
Artstone Yeni Herıtage Serisi İle Tarihi Motifleri Yüzeylere İşliyor Yönetici
Bu içerik 41049 kez okundu.

Artstone 12 yıldan beri yılından beri duvar kaplamaları ve duvar panelleri konusunda yenilikçi, çağdaş ve öncü ürünler üretiyor. Yenilikçi Tasarım, Beton, Tuğla, Taş başlıkları altında topladığı doğal taş, beton, tuğla, ahşap, kaya ve oksit görünümündeki ürün koleksiyonlarına Karoart serisini ekleyen Artstone, bu seriyle ürünlerine barok, nostaljik, romantik, rustik, pastoral esintilerle dönem tarzı kattı.  Bu yıl çıkardığı yeni “Heritage” serisiyle de kuşaktan kuşağa aktarılan bir tasarım konsepti yaratmayı hedefliyor. Sunduğu tasarım anlayışının yanısıra teknik özellikleriyle de paneller, mimari projelerden alışveriş merkezlerine, yönetim binalarından ofislere, konutlara ve birçok farklı proje gamına özel tasarımlı yüzeyler sunuyor, tekliften kullanım aşamasına kadar bütün süreçlerde mimara özel çözümlü malzeme avantajı sunuyor.  

Heritage, 17-19. yy.’ların Eski Dünya Dekorasyon Akımını Günümüze Taşıyor

Panel üretiminde ar-ge odaklı yaklaşımıyla her yıl farklı yüzeyler geliştirebilme gücüne sahip olan ve bu özelliğiyle her yıl sektöre yenilik katan özel ürünleri sunan Artstone, sadece duvarlarda değil, aynı zamanda tavanlarda ve cephelerde de kullanım olanakları sağlıyor.

2017’ye damgasını vuracak olan Heritage serisi tuğlayı bambaşka yönden yorumluyor. Artstone “Heritage” ile kuşaktan kuşağa aktarılan bir tasarım konsepti yaratmayı hedefliyor. Serinin 17., 18. ve 19. yy motiflerine göndermeler  taşıyan özelliği, panel isimlerine de yansımış. Üç farklı modelde olan ve XVII, XVIII ve XIX olarak isimlendirilen paneller, bu yüzyıllarda özellikle Orta Avrupa’da, özel logo ve damgalar, rakamsal kabartmalarla kullanılan tuğla ürünlerini günümüze uyarlayarak, geçmişten bugüne taşıdığı izleri biraraya getiriyor. Renk kartelasında17. ve 18.yy’ların duvar renkleri dikkate alınıp, orijinal tuğla renklerine sadık kalınarak ve buna günümüz dekorasyonuna paralel, özel renk kombinasyonları da eklenerek üretilen bu özel ürün serisinde, özel tarihi motifler tuğlalara işleniyor. 18. yy’da beyaz renk ve rokoko tarzı figürsel çeşitlilik yüzeylerde yerini almaya başlıyor. 19. yy duvarlarında ise Eski Dünya dekorasyonu hâkim olmaya başlıyor; Fransız, İngiliz veya Toskana figürasyonu kullanılıyor.

Artstone İstanbul ve Ankara Showroomlarından Sektörel Bilgilendirmeye Ulaşmak Çok Kolay

Başta Coca Cola, Google, Turkcell, Doğuş Grubu, Dumankaya İnşaat, Sinpaş GYO, Torunlar GYO, TAV, THY, Tepe Grubu, Efes Pilsen, Arçelik, D.ream Entertainment Group, Acıbadem Grubu, Midpoint Restaurant, Günaydın Restaurant, ING Bank, Kalyon İnşaat, Eren Holding, Acun Medya, Unilever, Mardan Palace Hotel, Holiday Inn Hotel, Ramada Hotel, Sheraton Hotel, Bodrum Mivara Hotel&Suites ve Ulusoy Grubu olmak üzere birçok mekânda uygulamaları görülebilecek Artstone panelleri ve yüzeylerle ilgili her konuda www.artstone.com adresinden ve Artstone Showroomlarından en doğru uygulama bilgilerine ulaşmak mümkün. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank 0.69 konut kredisi nasıl hesaplanır?
Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank 0.69 konut kredisi nasıl hesaplanır?
0,89 ve 0,99 Faizli Konut Kredisine Kimler Başvurabilir? 2022 3 Yeni Konut Paketi Nedir?
0,89 ve 0,99 Faizli Konut Kredisine Kimler Başvurabilir? 2022 3 Yeni Konut Paketi Nedir?