Gayrimenkulde doğru adres İzmir

Bugüne kadar 400 milyon yatırımla 2 bin 500 bağımsız bölüm inşa eden Ontan İnşaat hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyümeyi hedefliyor. İzmir’i gayrimenkul yatırımı için doğru adres olarak gördüklerini belirten Ontan Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, bu yıl 500 milyonu yurtiçinde 600 milyon lira yatırım planladıklarını ifade etti.

Gayrimenkulde doğru adres İzmir
Gayrimenkulde doğru adres İzmir Yönetici
Bu içerik 2260 kez okundu.

İZMİR merkezli Ontan Grup bugüne kadar 2 bin 500 bağımsız bölüm inşa etti. Şirket 2017 yılında ise 600 milyon yatırım planlıyor. Ontan Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, Türkiye’nin yanı sıra Afrika’dan Rusya’ya kadar dünyanın birçok ülkesinde önemli projelere imza attıklarını söyledi. Öktem, istihdamı artırmak ve büyümek için 2017’de yatırım yapmaya ve iş geliştirmeye devam edeceklerini açıkladı. İlk olarak Ontan İnşaat markasıyla adını duyuran, ardından yapı malzemeleri ve gıda sektörlerine giren Ontan Grup, Türkiye ve yurtdışındaki yatırımlarına devam ediyor. Onur Öktem, hem gayrimenkul hem yapı malzemeleri ve hem de gıda sektörlerinde büyümeyi sürdürdüklerini belirterek, “Yurtdışında da kendini ispatlamış global bir marka olmayı hedefliyoruz” dedi. Gayrimenkul gelişimi açısından şirket merkezlerinin bulunduğu İzmir’in doğru bir lokasyon olduğunu belirten Öktem, “Sosyo ekonomik durumu, kültürü, coğrafik yapısı İzmir’in avantajları. Hızla gelişen ve değişen bir şehir. Bu gelişim ve değişim ile birlikte İzmir’de ofis ihtiyacı ve konut ihtiyacı doğuyor. Gayrimenkul sektörü İzmir’de 4-5 yıldır bilinçli ve kurumsal ilerliyor. İzmir’de daha birçok proje gerçekleştireceğimizi düşünüyorum” dedi.

YENİ PROJELER YOLDA

Konut projeleri hakkında bilgi veren Öktem, “Modda bizim gayrimenkul sektöründeki markamız. Kendi içerisinde kategorilere ayırdık. Yeşil serimiz, çevreci ve ekolojik serimizdir. Kırmızı serimiz, mevcut yapmış olduğumuz klasik serimizdir. Burada da yenilikçi bir yaklaşımla hareket etmeye çalışıyoruz. Mavi serimiz, turizm ve resort projeler için olan kategorimizdir. Yine bizi heyecanlandıran ve daha renkli hale getireceğimiz beyaz serimiz var. Burada da daha yalın daha ferah projeler üretebileceğimiz bir serimizdir” diye konuştu.

105 bağımsız bölümden oluşan Modda Bayraklı projesine başladıklarını belirten Onur Öktem, “Modda Bayraklı Suites projemize 11. ayda başlayacağız ve 110 bağımsız bölüm olacak. Eylül ayında ise 1100 birimlik Modda Bulvar projemiz için düğmeye basacağız. Yılın son ayında ise 40 bin metrekare inşaat alanında 300 birimden oluşan Çınarlı projemizi başlatacağız” dedi. Yurtdışı yatırımları hakkında da bilgi veren Öktem, “Cezayir’de ilk konut projesinin temelleri atıldı. Mozambik’in başkenti Maputo’da bir karma proje yatırımı 2018 yılında başlaması planlanıyor. Bunun dışında Almanya Stutgart şehrinde bir gayrimenkul geliştirme için görüşmeler devam ediyor. Son olarak da Srilanka ekonomi bakanı ile yapılan görüşmede ülkede yapılacak yatırımlar için niyet mektubu iletildi” dedi.

EN İYİ REZİDANS ÖDÜLÜNÜ ALDI

İNŞAAT fakültesinden arkadaş 2 mühendis Onur Öktem ve Taner Akçınar 2006’da global bir şirket olabilme hayaliyle yola çıkarak Ontan İnşaat’ı kurdu. İzmir merkezli şirket Azerbaycan ve Rusya’da da projeler hayata geçiriyor. Şirket, 2015 yılında Ontan Bayraklı projesi ile “Sign of the City’ yarışmasında Türkiye’nin en iyi rezidans ödülünün sahibi oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank 0.69 konut kredisi nasıl hesaplanır?
Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank 0.69 konut kredisi nasıl hesaplanır?
0,89 ve 0,99 Faizli Konut Kredisine Kimler Başvurabilir? 2022 3 Yeni Konut Paketi Nedir?
0,89 ve 0,99 Faizli Konut Kredisine Kimler Başvurabilir? 2022 3 Yeni Konut Paketi Nedir?