YTU Yapı Klübü Civil Istanbul Etkinliği

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenecek "Civil İstanbul 18" mühendislik ve mimarlık konferansları, sektörün önde gelen isimlerini öğrencilerle buluşturacak.

YTU Yapı Klübü Civil Istanbul Etkinliği
YTU Yapı Klübü Civil Istanbul Etkinliği Yönetici
Bu içerik 95370 kez okundu.

İnşaat Sektörünün Kalbi Yıldız'da Atacak!
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Yapı Kulübü tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenecek Uluslararası Civilİstanbul Mühendislik ve Mimarlık Konferansları inşaat sektörünün ve mimarlık sektörünün öncü firmalarını ve akademisyenlerini öğrencilerle buluşturacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Yapı Kulübü'nün düzenlediği Civil İstanbul'18 etkinliği 14-15-16 Mart YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.

"FARKLI ÜLKELERDEN YABANCI ÖĞRENCİLER CİVİL İSTANBUL'A KATILACAK
Birçok farklı ülkeden ve Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden 800 öğrencinin katılacağı etkinlikte sektörün öncülerinin deneyimlerini dinleyerek geleceklerine yön verecekler. Mühendis ve mimar adayları etkinlikte katılımcı firmalardan staj ve iş imkanı da bulacak.

Geçen sene yarışmaların ve workshopların düzenlendiği etkinlik için proje lideri Doğukan Karakaş"Civil İstanbul'u her sene daha yukarı taşıyoruz. Bu sene de Türkiye ve dünyanın çeşitli üniversitelerinden gelen öğrenci arkadaşlarımızı sektörün profesyonelleriyle buluşturacağız" dedi.

Etkinlik boyunca Civil İstanbul katılımcıları #surewecan ve #civilistanbul18 etiketleri ile sosyal medyada paylaşımda bulunacak.

TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ PROJELERİNE TEKNİK GEZİ İMKANI
Etkinlik kapsamında katılımcılar çoğunluğu İstanbul'da olmak üzere İstanbul ve çevresindeki birçok farklı ve önemli projelere teknik geziler gerçekleştirecek.

 

Etkinlikle alakalı detaylı bilgiler gün geçtikçe YTÜ sosyal medya hesaplarından, internet sitesinden ve etkinlik sayfasından sizlerle paylaşılacaktır.


http://civilistanbul.ytuyapikulubu.org

https://www.facebook.com/yapikulubuytu/  

https://twitter.com/ytuyapikulubu?lang=tr

https://www.instagram.com/ytuyapikulubu/

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank 0.69 konut kredisi nasıl hesaplanır?
Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank 0.69 konut kredisi nasıl hesaplanır?
0,89 ve 0,99 Faizli Konut Kredisine Kimler Başvurabilir? 2022 3 Yeni Konut Paketi Nedir?
0,89 ve 0,99 Faizli Konut Kredisine Kimler Başvurabilir? 2022 3 Yeni Konut Paketi Nedir?