Artstone Yeni Tuğla Ürün Serisi “Heritage” İle Geçmişin Bütün İzlerini İç Mekânlara Taşıyor

Artstone Yeni Tuğla Ürün Serisi “Heritage” İle Geçmişin Bütün İzlerini İç Mekânlara Taşıyor

Artstone paneller yeni Heritage ürünüyle geçmişin tasarım mirasını devralıyor

FİRMA-ÜRÜN - 2017-06-14 23:28:43 Bu içerik 3495 kez okundu.

Artstone 2005 yılından beri duvar kaplamaları ve duvar panelleri konusunda yenilikçi, çağdaş ve öncü ürünler üretiyor. Mimari projelerden alışveriş merkezlerine, yönetim binalarından ofislere, konutlara ve birçok farklı proje gamına özel tasarımlı yüzeyler sunuyor, tekliften kullanım aşamasına kadar bütün süreçlerde mimarın yanında oluyor. 
Yenilikçi Tasarım, Beton, Tuğla, Taş başlıkları altında topladığı doğal taş, beton, tuğla, ahşap, kaya ve oksit görünümündeki ürün koleksiyonlarına 2015 yılında Karoart serisini ekleyen Artstone, bu seriyle ürünlerine barok, nostaljik, romantik, rustik, pastoral esintilerle dönem tarzı kattı.  Bu yıl çıkardığı yeni “Heritage” serisiyle de özel bir ambiyans yaratmaya devam ediyor. 
Artstone Yıllardır Ar-Ge Gücüyle Her Yıl Yeni Ürünler Üretiyor; Sıradaki Ürün İse “Heritage”
Panel üretiminde ar-ge odaklı yaklaşımıyla her yıl farklı yüzeyler geliştirebilme gücüne sahip olan Artstone sadece duvarlarda değil, aynı zamanda tavanlarda ve cephelerde de kullanım olanakları sunuyor. 
Bu yılın başlarında mimarların ve kullanıcıların beğenisine sunduğu Heritage serisi tuğlayı bambaşka yönden yorumluyor. Artstone “Heritage” ile kuşaktan kuşağa aktarılan bir tasarım konsepti yaratmayı hedefliyor. 17. Yy’dan beri orta Avrupa’da kullanılan bu tuğla ürünlerini, ikonik bezemelerle, logo ve damgalarla, rakamsal kabartmalarla bugüne uyarlıyor; her bir tuğlanın geçmişten bugüne taşıdığı izleri biraraya getirircesine…
Heritage  
“Heritage” Bu Yıl Yapı Fuarında Görücüye Çıktı
Yapı 2017 İstanbul Fuarında kullanıcıyla buluşturduğu yeni ürün serisi Heritage, uzun yıllardır kalıcı, tekrarlanabilir, sürdürülebilir ve modüler bir şekilde farklı fuarlar ve sergilerde de kullanılabilir olan “konteynır” temalı Artstone standında tanıtıldı. 

Artstone Panelleri Tasarımlarının Ötesinde Teknik Üstünlükleriyle de Mekânların İhtiyaçlarını Karşılıyor 
A2 Yanmazlık Sertifikalı, yangın, ısı, su ve neme dayanıklı, maksimum mukavemetli kompozit duvar kaplama ürünleri, dış hava şartları için de düşük genleşme oranına ve güneş ışınlarına karşı solmazlık özelliğine sahip.  Özellikle panellerin üstün performansı, insan sağlığını koruyan hammaddesi ve hafifliği öncelikli seçim kriterlerini oluşturuyor. Üretilen paneller için özel inorganik pigmentlerle renk kombinasyonları ve sonrasında yapılan özel boyama teknikleriyle yakalanan “doğala yakınlık” Artstone panellerinin fark yaratan bir diğer özelliği. Üstelik üretim sürecinin %90’lık kısmının teknolojik, %10’luk kısmının el işçiliği ile gerçekleşiyor olması, dokuyu ve ve görüntüyü birebir yaratıyor. Boya konusunda Jotun, montaj konusunda Hilti markalarıyla yaptığı çözüm ortaklıklarıyla Artstone, ürünlerine uyguladığı ID numarası ve özel hologramla, kaliteye yönelik sektörel bir bilinçlendirme sağlıyor. Artstone, 15 yıllık ürün garanti süresi, 5 yıllık montaj garantisi, 250’ye yakın ürün çeşidi, hazır stoğu ve düzenli ar-ge çalışmalarıyla yine hizmet anlayışındaki kaliteyi vurguluyor.  

ARTSTONE PANEL SİSTEMLERİ A.Ş.
Dekoratif duvar ve tavan kaplamaları sektöründe 2005 yılından beri yurtiçi ve yurtdışında yaklaşık 6.500’ün üzerinde projeye imza atan Artstone, 2016 yılı itibariyle genişlettiği ürün gamıyla, mekânlarda “yaşanmışlık” ve “doğal ortam hissini” yaratıyor ve özel tasarım çizgisiyle sektörde değişmez bir çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Artstone, Yenilikçi Tasarım, Beton, Tuğla, Taş ve Karoart başlıkları altında topladığı doğal taş, beton, tuğla, ahşap, kaya ve oksit görünümündeki ürünleriyle, projelere güçlü mekânlar vadediyor. (www.artstone.com / www.dressyourwall.net – info@artstone.com.tr)

DİĞER HABERLER